Digital Clock and Date

Pretrazi ovaj sajt

недеља, 05. новембар 2017.

Perece recepti



  

Zavicajne perece



Recepti:


Perece staviti na papir za pecenje , a potom na pleh .Pre nego sto ih pospete omiljenim sastojcima , najpre narendajte kackavalj.



Dobro I pouzdano:
Dobre perece

30 g emetalera,
Narendanog ili naseckanog
20 g slanine, naseckame na kocke ,
15g crvene , zute ili zelene paprike , naseckane na kocke .




Grofovske perece:
Grofovske Perece
30 g ementalera , isecenog na kocke ili narendanog
30 g krusaka , naseckanih
20 g rokfort sir , naseckan



Zdrave Perece
Zdrave perece:
30g ementalera, narendanog ili naseckanog
10 g karfiola,
10g sargarepe ,
10 g pasulja ,
I malo mladog luka preko svega .




Grcke perece:
30 g ementalera,
Narendanog ili naseckanog ,
Grcke perece

20 g feta sira , isecenog na kocke ,
15g zelenih maslina , isecenih ,
15g zute I zelene paprike , sitno seckani origano.



Italijanske perece
Italijanske perece

30g ementalera
Narendanog ili naseckanog
15g mocarele naseckane ,
3 paradajza I malo bosiljka .



Meksicke perece

30 g ementalera
Meksicke perece

Narendanog ili naseckanog ,
10 g crvenog pasulja ,
10 g crvene , zute I zelene paprike , naseckane na komade ,
20g slanine , naseckane na komade 
Cili.


Perece mozete servirati topple ili hladne . Ukoliko se  opredelite za  varijantu “ za poneti “ stavite perece na papirni tanjir zajedno sa salvetom .
Odaberite tihu vatru u vasoj rerni za ove zalogaje .
Vreme pecenja:
15 minuta.
Konvektomati – kucna rerna na 165° C
Etazna pec najvise na 225 °C / najmanje 220° C. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Oglas