Gadget

Овај садржај још увек није доступан преко шифрованих веза.

Pretrazi ovaj sajt

Translate

четвртак, 29. јун 2017.

O namaO nama

   Maxipek je poceo sa radom 23.08.2016 godine. Maxipek proizvodnja belih kora za sve vrste pita I gibanica kao i proizvodnjom I belih kora za baklave. Pored belih kora  proizvodnja testenina i slicnih proizvoda od brasna . Nalazimo se u Vrbovcu bb , Sokobanja.
   Kako bi smo postigli sto veci kvalitet nasih proizvoda mi zelimo da saslusamo nase kupce I nase  partnere I da im koliko je to moguce izadjemo u susret , za ispunjenje njihovih zelja , I povecali kvalitet nasih proizvoda .

Maxipek logo

            Strucnost
Obavezno skolovanje I permanetno usavrsavanje u oblasti pekarskih tehnologija svih zaposlenih kako bih bili u mogucnosti u otklanjanju nedostataka nasih proizvoda  I zadovoljavanje zelja nasih potrosaca.


            Dugorocna saradnja
Nas osnovni cilj jeste izgradnja dugorocne saradnje sa nasim kupcima I poslovnim partnerima koji nasu firmu dozivljavaju kao sastavni deo svog poslovnog sistema kada su u pitanju pekarski proizvodi .

        Inovativnost

   Trudimo se da u svakom trenutku nase potrosace obavestavamo o najnovijim proizvodima I uslugama u celokupnoj nasoj proizvodnji, kako bi celokupni poslovni sistemi njihovom primenom bili jos uspesniji i efikasniji.
Trudimo se da pekarske tehnologije podingnemo na najvisi nivo , i kada su u pitanju pekarske masine tako i kvalitet proizvoda i higijenski uslovi .
   Trudimo se da stvorimo sto bolje uslove za rad za sve zaposlene od samog proizvodnog prostora tako sve do tus kabina , prostora za ispijanje kafe i prostora za odmor i rekreaciju!
   Zelimo da Maxipek postane jedinstvena firma u Sokobanji koja ce svojim zaposlenim ponuditi ovakve uslove rada .
Mi garantujemo kvalitet HACCP_om.

1 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Oglas