• Breaking News

  O nama  O nama

     Maxipek je poceo sa radom 23.08.2016 godine. Maxipek proizvodnja belih kora za sve vrste pita I gibanica kao i proizvodnjom I belih kora za baklave. Pored belih kora  proizvodnja testenina i slicnih proizvoda od brasna . Nalazimo se u Vrbovcu bb , Sokobanja.
     Kako bi smo postigli sto veci kvalitet nasih proizvoda mi zelimo da saslusamo nase kupce I nase  partnere I da im koliko je to moguce izadjemo u susret , za ispunjenje njihovih zelja , I povecali kvalitet nasih proizvoda .

  Maxipek logo

              Strucnost
  Obavezno skolovanje I permanetno usavrsavanje u oblasti pekarskih tehnologija svih zaposlenih kako bih bili u mogucnosti u otklanjanju nedostataka nasih proizvoda  I zadovoljavanje zelja nasih potrosaca.


              Dugorocna saradnja
  Nas osnovni cilj jeste izgradnja dugorocne saradnje sa nasim kupcima I poslovnim partnerima koji nasu firmu dozivljavaju kao sastavni deo svog poslovnog sistema kada su u pitanju pekarski proizvodi .

          Inovativnost

     Trudimo se da u svakom trenutku nase potrosace obavestavamo o najnovijim proizvodima I uslugama u celokupnoj nasoj proizvodnji, kako bi celokupni poslovni sistemi njihovom primenom bili jos uspesniji i efikasniji.
  Trudimo se da pekarske tehnologije podingnemo na najvisi nivo , i kada su u pitanju pekarske masine tako i kvalitet proizvoda i higijenski uslovi .
     Trudimo se da stvorimo sto bolje uslove za rad za sve zaposlene od samog proizvodnog prostora tako sve do tus kabina , prostora za ispijanje kafe i prostora za odmor i rekreaciju!
     Zelimo da Maxipek postane jedinstvena firma u Sokobanji koja ce svojim zaposlenim ponuditi ovakve uslove rada .
  Mi garantujemo kvalitet HACCP_om.

  1 коментар:

  1. Mozete ostaviti komentar na sve nase postove kako bi smo preduzeli korake u poboljsanju kvaliteta , ili zelite da nam ponudite saradnju mi smo tu za vas Maxipek #za_sve_prilike

   ОдговориИзбриши

  Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728