Header Ads

 • Breaking News

  Klasika na novi nacin

  Klasika na novi nacin, mini kroasan, mix&match, pita s jabukama, red velet cake,


  Klasika na novi nacin

  U danasnjem svetu brzog ravoja I jos brzeg tempa zivota ,ono sto se potrosacima pruza oslonac je tradicija . I to je razlog zasto su klasicni proizvodi uvek aktuelni . Nasuprot ovoj cinjenici vise od 60% potrosaca ipak ocekuje sto vise inovacija u buducnosti .

  Predstavljamo sedam prakticnih saveta koji vam mogu pomoci da zapocnete ovaj proces!


  Porcija za deljenje mix & match

  Sve vise potrosaca  opredeljuje se za proizvode koje mogu da podele sa drugima . To je sjajan nacin za interakciju , ali ipak I prilika da se uziva u vecem izboru ukusa . Na primer , mix & match tart pruza vam mogucnost beskonacnih kombinacija , dok velicina I oblik tarta ostaju isti .


  Mozete ponuditi ceo tart sacinjen od komada najrazlicitijih ukusa . Potrosaci su ti koji imaju slobodu dok miksuju I slazu ukuse po svom izboru .


  Mix & match


  Sezonske kreacije

  Iskoristite u potpunosti ono sto aktuelna sezona ima da ponudi . Umesto klasicne pite sa jabukama koja je tipicna za zimski period , ponudite pitu sa posiranim kruskama , ili pecivo sa mandarinom .
  Probajte sa nekim mozda “ zaboravljenim “ vockama kako bi potrosace vratili nostalgicnim ukusima . Zamenite u vasem tartu sljive dunjama I ucinite ga neverovatno ukusnim .
  Iskoristite dostupnost I povoljne cene sezonskog voca , win – win situacija I za vas I za vase potrosace !


  Pita s jabukama


  Razmislite o smanjivanju

  Da li ste razmisljali o mini verzijama vasih klasicnih proizvoda ?
  Mini kroasani na primer . Ovo je idealan nacin da ponudite veci izbor proizvoda I da vasa vitrina izgleda drugacije I zanimljivije . Ponudite pakovanja sa selekcijom razliitih mini proizvoda , ili jos bolje pozovite vase potrosace da sami kreiraju svoj sadrzaj pakovanja .


  Mini kroasan


  Udjite u formu

  Istaknite se svojom kreativnoscu ! Zasto bi bejgl ili krofna uvek bili okruglog oblika ? Zasto ne napraviti cetvrtasti makaron ili tart? 
  Ukoliko ne zelite da menjate vec provereni ukus vasih proizvoda , mozete da se igrate njihovim oblikom . Zadrzite prepoznatljiv ukus , ali iznenadite potrosace jedinstvenim I neocekivanim oblikom . Trouglasti keks? Zasto da ne.


  Krofna


  Lokalni heroji u novom ruhu

  Svako mesto I regija imaju svog lokalnog heroja . Na globalnom nivou tu su Red Velvet Cake u Americi , Chiffon Cake u Aziji , Carot cake  u Engleskoj . Ovi proizvodi lagano osvajaju I ostatak sveta . Zasto ih nebi malo osvezili – Pink Valet cake? Carrot mafin za poneti ?


  Red Valvet cake


  Hibridi

  Potrosaci uzivaju u novim tipovima proizvoda , oblicima , teksturama …
  Podjednako kao I u tradicionalnim I vec poznatim .Zato je primetan trend hibridnih pekarsko – poslasticarskih proizvoda : kreiranje novih , kombinacijom dobro poznatih klasika. Kroasan + Mafin = Krafin.


  Krafin


  Slatko & slano

  Iznenadite vase kupce tako sto cete klasicna slatka peciva zameniti slanim varijantama . Slani mafin sa slaninom ,  jaja I sirom , idealna ponuda za dorucak zar ne? A moze I obrnuto ; slatki hleb sa jagodama I cokoladom kao osnov za fenomenalni grilovani sendic . 


  Slani Mafin

  Нема коментара

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728
  Омогућава Blogger.