• Breaking News

    Poslasticarski trendovi u 2018



    Poslasticarski trendovi u 2018

    Trendovi u poslasticarstvu za ovu sezonu
    Trendovi se vrtoglavo menjaju, mi smo tu da ih predvidimo, ispratimo i predstavimo na jednom mestu.


    Izgleda da ce se trendovi u poslasticarstvu u 2018 . godini kretati najvise ka kolacima sa glazurom visokog sjaja koji su vec sada popularni u mnogim tradicionalnim poslasticarnicama.



    Sve vise su zastupljeni moderni oblici za koje se koriste silikonske modle zaobljenih povrsina kojima se stvara izgled punoce.

    S druge , strane takozvane " naked cakes " - ogoljene torte i dalje su u trendu sa raznim terhnikama kojima majstori rado prikazuju teksturu  unutrasnjosti kolaca .

    Kada su kroasani i danska peciva  u pitanju , obilato se koriste prelivi od cokolade u kombinaciji sa mlevenim orasastim plodovima.







    Popularnost cokolade u svim proizvodima je i dalje na samom vrhu, bilo da se upotrebljava za preliv , glazuru  ili punjenja .

    Dominiraju boje . Sto raznovrsnije , to bolje. Jarke, uklopljene u dve - tri kombinacije ili jedna , ali sa nekim ukrasom na vrhu.




    Veliki hit ove sezone su tartovi , modelovani u razlicitim oblicima i velicinama.
    Svuda prisutna cokolada , bice pravi izazov i kada su oni u pitanju .

    Visok standard kvaliteta i ponuda samo jednog koncepta su ono sto ce karakterisati plan poslovanja ove godine.


    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728