Gadget

Овај садржај још увек није доступан преко шифрованих веза.

Pretrazi ovaj sajt

Translate

уторак, 15. мај 2018.

Poslasticarski trendovi u 2018



Poslasticarski trendovi u 2018

Trendovi u poslasticarstvu za ovu sezonu

Izgleda da ce se trendovi u poslasticarstvu u 2018 . godini kretati najvise ka kolacima sa glazurom visokog sjaja koji su vec sada popularni u mnogim tradicionalnim poslasticarnicama.



Sve vise su zastupljeni moderni oblici za koje se koriste silikonske modle zaobljenih povrsina kojima se stvara izgled punoce.

S druge , strane takozvane " naked cakes " - ogoljene torte i dalje su u trendu sa raznim terhnikama kojima majstori rado prikazuju teksturu  unutrasnjosti kolaca .

Kada su kroasani i danska peciva  u pitanju , obilato se koriste prelivi od cokolade u kombinaciji sa mlevenim orasastim plodovima.







Popularnost cokolade u svim proizvodima je i dalje na samom vrhu, bilo da se upotrebljava za preliv , glazuru  ili punjenja .

Dominiraju boje . Sto raznovrsnije , to bolje. Jarke, uklopljene u dve - tri kombinacije ili jedna , ali sa nekim ukrasom na vrhu.




Veliki hit ove sezone su tartovi , modelovani u razlicitim oblicima i velicinama.
Svuda prisutna cokolada , bice pravi izazov i kada su oni u pitanju .

Visok standard kvaliteta i ponuda samo jednog koncepta su ono sto ce karakterisati plan poslovanja ove godine.


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Oglas