Pretrazi ovaj sajt

Translate

Pretraga

уторак, 29. мај 2018.

Summer Cake


Summer cake










Summer cake recept

Sastojci :

Korica:
Tegral satin creme cake 250 grama
jaja 90 grama
ulje 75 grama
Voda 55 grama


Krem
Bavarios Neutre GF 125 grama
Voda 125 grama
Deli orange 250 grama
Whippak 500 grama
Topfil peach 250 grama

Glazura

Miroir glassage neutre 250 grama
Yellow colorant

Metod rada
Korica
Sve sastojke mutiti 2 minuta sporo + 2 minuta brzo .
Tanku koricu peci na 170° C oko 10 minuta.

Krem
Sjediniti stabilizator i vodu , dodati deli orange i na kraju umucenu pavlaku . Homogenizovati krem i njime puniti silikonske kalupe . U sredinu utisnuti TOPFIL . Preko naneti koricu i zamrznuti kolac .

Glazura
Sve sastojke zagrejati na temperaturi do 35 stepani . Preliti preko zamrznutog kolaca.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Oglas