Pretrazi ovaj sajt

Translate

Pretraga

среда, 06. јун 2018.

Passion raspberry cake


Passion Raspberry cake





passion raspbery cake recept

Sastojci :

Korica:
Tegral satin creme cake 250g
jaja 90g
ulje 75 g
Voda 55 g

Krem

Bavarios Neutre GF 125 grama
Voda 125 grama
Ambiante 500g
classic maracuja 20g
Topfil raspbery 200g



Glazura
Mirroir glassage neutre 250 g
Metod rada

Korica
Sve sastojke mutiti 2 minuta sporo + 2 minuta brzo .
Tanku koricu peci na 170° C oko 10 minuta.

Krem
Sjediniti stabilizator i vodu , dodati classic maracuju i na kraju umucenu pavlaku (preporucuju se 50% umucena pavlaka). Homogenizovati krem i njime puniti silikonske kalupe . U sredinu utisnuti TOPFIL .

Glazura
Sve sastojke zagrejati na temperaturi od 35 stepani do 40 stepeni . Preliti preko zamrznutog kolaca.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Oglas