O nama

O nama

O nama

   Maxipek je poceo sa radom 23.08.2016 godine. Maxipek proizvodnja belih domacih kora za sve vrste pita I gibanica kao i proizvodnjom integralnih kora

  Proizvodimo prave domace kore za pite.

Maxipek pekara proizvodi prave domace kore za pite , pored domacih belih kora proizvodimo i integralne i kukuruzne kore.

Mi ne proizvodimo hleb.

Pored belih kora  proizvodimo i integralne kore , i kukuruzne kore  . Nalazimo se u Vrbovcu bb , Sokobanja.
   Kako bi smo postigli sto veci kvalitet nasih proizvoda mi zelimo da saslusamo nase kupce I nase  partnere I da im koliko je to moguce izadjemo u susret , za ispunjenje njihovih zelja , I povecali kvalitet nasih proizvoda .
Logo Maxipek pekare
            Strucnost
Obavezno skolovanje I permanetno usavrsavanje u oblasti pekarskih tehnologija svih zaposlenih kako bih bili u mogucnosti u otklanjanju nedostataka nasih proizvoda  I zadovoljavanje zelja nasih potrosaca.


            Dugorocna saradnja
Nas osnovni cilj jeste izgradnja dugorocne saradnje sa nasim kupcima I poslovnim partnerima koji nasu firmu dozivljavaju kao sastavni deo svog poslovnog sistema kada su u pitanju pekarski proizvodi .

        Inovativnost

   Trudimo se da u svakom trenutku nase potrosace obavestavamo o najnovijim proizvodima I uslugama u celokupnoj nasoj proizvodnji, kako bi celokupni poslovni sistemi njihovom primenom bili jos uspesniji i efikasniji.

Trudimo se da pekarske tehnologije podingnemo na najvisi nivo , i kada su u pitanju pekarske masine tako i kvalitet proizvoda i higijenski uslovi .
   Trudimo se da stvorimo sto bolje uslove za rad za sve zaposlene od samog proizvodnog prostora tako sve do tus kabina , prostora za ispijanje kafe i prostora za odmor i rekreaciju!

   Zelimo da Maxipek postane jedinstvena firma u Sokobanji koja ce svojim zaposlenim ponuditi ovakve uslove rada .
Mi garantujemo kvalitet HACCP_om.

Коментари

Популарни постови